Izvor: RTS, 05.Jun.2023, 19:26

Пиоли: Није увек било лако разговарати са Ибрахимовићем

Тренер фудбалера Милана Стефано Пиоли изјавио је да није увек било лако сарађивати са Златаном Ибрахимовићем.
Ибрахимовић (41) је у недељу, по завршетку меча последњег, 38. кола Серије А између Милана и Вероне (3:1), објавио да је одлучио да заврши >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << играчку каријеру, преноси Спортклуб.
Шведски фудбалер је имао уговор са Миланом до краја сезоне, али је већи део исте пропустио због проблема са повредама и одиграо је само четири меча.
"Сјајан је фудбалер и веома интелигентна особа. Златан је прави шампион, веома сам тужан што га више нећу тренирати. Он је победник и борац, знам да му сад није лако. Стално смо причали и нису то увек били лаки разговори, али знао сам да имам посла са особом на високом нивоу, која увек каже шта осећа и шта му је на уму, која говори за добробит тима. Понекад сам мало говорио и много слушао, али Златан има сјајну личност", истакао је Пиоли.
Ибрахимовић je изјавио да одбио понуде неколико клубова и одлучио да заврши богату каријеру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.