Izvor: RTS, 05.Jun.2023, 06:06

Јокић о првом поразу Денвера код куће у плеј-офу: Дешава се, дисциплина је кључ

Најбољи у Денвер нагетсима Никола Јокић навео је да је међу играчима било доста неспоразума током другог меча са Мајамијем, што је један од разлога за пораз од 111:108 у другом мечу НБА финала.
Јокић је завршио са 41 поеном и 11 скокова, али је екипа Мајами >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << хита успела да изједначи у финалној серији НБА лиге. Тренер Денвера Мајк Малон је истакао да се играчи нису довољно трудили, а Јокић је сагласан.
"О труду не треба да се поставља питање у овој фази. Примили смо превише поена у последњој деоници, нисмо играли добро у том периоду", кренуо је Јокић конференцију за медије.
Нагетси су први пут поражени у "Бол арени" у овосезонском доигравању.
"Дешава се, нарочито у плеј-офу, где је свака утакмица важна. Нисмо хтели да изгубимо, али се надам да ћемо у следећем дуелу у Мајамију победити", прокоментарисао је "Џокер".
Издање целе екипе није било на препознатљивом нивоу.
"Много неспоразума и лоше комуникације, промашили смо отворене позиције на старту и крају утакмице", рекао је Јокић.
За разлику од првог меча, Мајами је много боље шутирао за три.
"Убацили су 17 тројки. Морамо да будемо дисцилиновани, то је кључ. Без дисциплине нећемо дуго издржати. Казниће нас. Дисциплиновано из меча у меч", истакао је центар Денвера.
Следе два дуела у Мајамију, где Нагетси морају да врате "брејк" како би остали конкурентни у серији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.