Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 23:47

Романо: Ибрахимовић се повлачи из фудбала

Новинарски инсајдер Фабрицио Романо јавља да је Златан Ибрахимовић одлучио да се повуче из професионалног фудбала.
Новинар Фабрицио Романо је објавио на Твитеру да се Ибрахимовић повлачи из фудбала.

Утакмица последњег кола Серије А између >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Милана и Вероне почела је овацијама навијача домаћег тима упућеним Златану Ибрахимовићу.
На крају утакмице Ибрахимовић је емотивно поздравио навијаче Милана.
У богатој фудбалској каријери наступао је за Малме, Ајакс, Јувентус, Интер, Барселону, Пари Сен Жермен, Манчестер јунајтед, Лос Анђелес галакси и у два наврата је играо за Милан.
Ибрахимовић је са сваким тимом у којем је играо освојио барем две титуле, а на 819 утакмица постигао је 493 гола и уписао 201 асистенцију.
Златан Ибрахимовић је до сада поставио многе рекорде, а недавно је постао најстарији стрелац у историји Серије А са 41. годином и 166 дана.
У каријери је освојио 34 трофеја. За репрезентацију Шведске је одиграо 122 утакмице и постигао 62 поготка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.