Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 08:48

Ђоковић против Вариљаса за четвртфинале Париза

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић састаје се с Перуанцем Хуаном Паблом Вариљасом у четвртом колу Ролан Гаросa. Почетак дуела за четвртфинале очекује се око 13 часова, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Новак Ђоковић је пласман у осмину >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << финала изборио без иједног изгубљеног сета у три меча, савладао је Ковачевића, Фучовича и Алехандра Давидовичa Фокину са 3:0 (7:6, 7:6, 6:2).

На другој страни Перуанац Хуан Пабло Вариљас, који је 94. играч света, приредио је свијеврснo изненађење и елиминисао четрнаестопласираног Пољака Хуберта Хуркача са 3:2 (3:6, 6:3, 7:6, 4:6, 6:2).
Ово ће бити први дуел Ђоковића и Вариљаса, а почетак меча се очекује око 13 часова на централном терену "Филип Шатрије".
Ток меча можете пратити из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.