Izvor: RTS, 03.Jun.2023, 15:41

Познат термин меча Ђоковић-Вариљас

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у недељу од 13 сати игра са перуанским тенисером Хуаном Паблом Вариљасом меч четвртог кола Ролан Гароса, саопштили су организатори.
Дуел Ђоковића и Вариљаса је други на програму на терену "Филип Шатрије", након >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << што Анастасија Пављученкова и Елиз Мертенс одиграју свој меч који почиње у 11 часова. 
После Ђоковића и Вариљаса на терен излазе Карлос Алкараз и Лоренцо Мусети од 14:30 часова, а последњи меч на програму у недељу на главном терену резервисан је за дуел између Слоан Стивенс и Арине Сабаленке од 16 сати.
Ђоковић је у трећем колу избацио Алехандра Давидовича-Фокину са 3:0, док је Вариљас причинио изненађење савладавши Хуберта Хуркача са 3:2.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.