Izvor: RTS, 02.Jun.2023, 11:19

Сполстра: На овом нивоу мораш да будеш у утакмици све време

Тренер кошаркаша Мајамија Ерик Сполстра изјавио је након утакмице са Денвером да његова екипа у утакмицама финала мора да буде на нивоу све време ако жели позитиван резултат, преноси НБА ТВ.
Денвер нагетси, предвођени Николом Јокићем који је уписао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нови трипл-дабл, савладали су екипу Мајами хита 104:93 у првој утакмици великог финала НБА лиге.
"Да, морамо у школу, имали су одличан ритам и посебно у првом полувремену, нисмо били на добрим позицијама, па смо се после снашли у другом полувремену. На овом нивоу мораш да будеш у утакмици све време и наравно да никада нећеш добити све на тацни да буде лако, а ово ће бити велики изазов и захтева више од нас па да видимо шта можемо да поправимо", истакао је Сполстра.
Бек Мајамија Џими Батлер додаје да ће његов тим у другој утакмици морати да промени неке ствари.
"Осећали смо се одлично на терену, али смо промашили много шутева. Добро смо се кретали и једноставно смо изгубили утакмицу. Мислим да су они били физички доминантни и морамо да се изједначимо са њима по томе јер су они урадили свој посао на домаћем терену и бићемо спремни за следећи меч, неке ћемо ствари радити другачије у утакмици број два", закључио је Батлер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.