Izvor: RTS, 02.Jun.2023, 08:54

Јокић о популарности у Сомбору: Прве две недеље не могу нигде да шетам као обичан човек

После утакмице финала НБА лиге коју су Нагетси добили против Мајамија 104:93 Никола Јокић је на паркету "Бол арене" гостовао у емисији НБА ТВ-а где је између осталог говорио и о својој популарности у Сомбору.
Денвер нагетси су савладали Мајами хит >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 104:93 у првом наступу у финалу НБА лиге. Никола Јокић је остварио девети трипл-дабл у овом плеј-офу.
"Добијам поруке да се људи организују и у два и три ујутру гледају утакмице, мислим да то показује да они воле да виде свог суграђанина како игра и такмичи се на високом нивоу" рекао је Никола Јокић.
Чарлс Баркли га је након скромности питао да ли он то каже да кроз Србију може да шета као обичан човек.
"У мом родном граду, прве две недеље не, а онда се сликам са свима и након тога сам обичан човек" одговорио је Никола Јокић и додао да се шета кроз град да би то постигао.
Нагетси воде 1:0 у серији, али српски репрезентативац није узбуђен због тога јер је како каже свестан шта Мајами може.
Јокић се у истом интервјуу нашалио и са Шекилом О'Нилом којем је рекао да се у млађим данима угледао на њега.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.