Izvor: RTS, 01.Jun.2023, 23:03

Даниловић: Нисам дозволила да се меч заврши, поносна сам због тога

Српска тенисерка Олга Даниловић изјавила је на конференцији за медије након пласмана у треће коло Ролан Гароса да се није предала током другог сета и да је због тога поносна на себе.
Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у треће коло Ролан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Гароса, пошто је у другом колу победила Италијанку Јасмин Паолини резултатом 6:2, 7:5, а посебно је драматичан био други сет у коме је виђено неколико резултатских обрта.
"Било је 5:1 за њу у другом сету. Остала сам у мечу, борила сам се поен по поен, нисам мислила о скору, нисам играла добро до тог резултата. Држала сам се, поносна сам због тога, нисам дозволила да се меч заврши. Први пут сам у трећем колу, много ми значи, имала сам доста успона и падова у последње време", истакла је Олга Даниловић.
Осврнула се и на наредну противницу Онс Жабер.
"Гледала сам је наравно, знам њену игру, много сам је гледала на ТВ-у. Играла сам против најбољих и раније, уживаћу на терену, осећам се добро на терену, она је међу 10 најбољих, не морам превише речи да трошим на њу. Сви желимо да играмо на највећим теренима", закључила је српска тенисерка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.