Izvor: RTS, 01.Jun.2023, 21:31

Одбојкашице Србије поражене и од Турске

Одбојкашице Србије претрпеле су пораз од селекције Турске са 1:3 (26:24;17:25;16:25;21:25) у другом колу Лиге нација на турниру у Анталији.
Српске одбојкашице су повеле после првог сета који су успеле да добију у самом финишу после врло равноправног надметања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << када су неутралисале чак две сет лопте супарница а онда и серијом поена дошле до вођства.

У другом сету домаће тенисерке су преузеле иницијативу и убедљиво освајају сет за изједначење а онда и за вођство са 2:1 у сетовима.
Равноправан дуел се наставио у четвртом сету, па се учинило са ће се наше одбојкашице вратити у меч, али у самом финишу сета турске одбојкашице везују серију поена и чак пет меч лопти од којих трећу реализују за коначну победу.
Тако је некадашњи селектор Србије Данијеле Сантарели са Турском славио против екипе коју сада предводи његов земљак Ђовани Гвидети и дошао на прву позицију на табели после две победе.
Наша селекција је на старту турнира у првом колу Лиге нација поражена од Сједињених Америчких Држава са 3:2 и сада је са два пораза тренутно на 12. месту.
Одбојкашице Србије ће после дана паузе одиграти још два меча у првом викенду Лиге нација, у суботу против Пољске (13 часова) и у недељу против Канаде (16 часова).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.