Izvor: RTS, 01.Jun.2023, 16:01

Уефа чека извештај делегата пре него што покрене поступак против Мориња

Европска фудбалска унија сачекаће извештаје делегата и званичника утакмице финала Лиге Европе између Севиље и Роме пре него што одлучи да ли ће да покрене дисциплински поступак против тренера италијанског клуба Жозеа Мориња, преноси Би-Би-Си.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Фудбалери Севиље освојили су титулу у Лиги Европе, пошто су у финалу у Будимпешти после пенала победили екипу Роме укупним резултатом 5:2.
После регуларних 90. минута и продужетака резултат на "Пушкаш арени" био је 1:1, а Севиља је дошла до седмог трофеја у Лиги Европа после бољег извођења пенала.
Морињо је током меча често приговарао главном судији Енглезу Ентонију Тејлору због чега је португалски тренер добио жути картон.
Морињо је на конференцији за медије после меча критиковао енглеског судију, а потом је псовао Тејлора на паркингу док су арбитри и званичници Уефе напуштали стадион у Будимпешти.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.