Izvor: RTS, 01.Jun.2023, 13:48

Олга Даниловић против Јасмин Паолини за треће коло Ролан Гароса

Српска тенисерка Олга Даниловић игра против Италијанке Јасмин Паолини меч другог кола на Ролан Гаросу. Меч неће почети пре 17.20, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
Даниловићева игра одлично у Паризу у последњих седам дана, пошто >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је успешно пребродила три кола квалификација, а онда тријумфовала и у првом колу главног жреба.
У квалификацијама су редом падале Хедер Вотсон, Јанина Викмајер и Ерика Андрејева, да би у првом колу Олга у два сета савладала Украјнику Катерину Бајндл.
Наредна противница на турниру је Јасмин Паолини, тренутно 53. тенисерка света, која је последњи турнир играла на челенџеру у Фиренци, да би у првом колу Ролан Гароса елиминисала Сорану Кирстеу из Румуније.
Олга је победила Паолинијеву у једином међусобном дуелу - у првом колу квалификација за мастерс у Мајамију 2021. године.
Дуел између Даниловићеве и Паолинијеве игра се на Терену 6, а не би требало да почне пре 17.20 часова.
Кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.