Izvor: RTS, 31.Maj.2023, 18:13

Инђија стекла предност од два гола пред реванш са Радничким из Ниша, реми Графичара и Радника

Фудбалери Инђије савладали су на свом терену Раднички из Ниша са 3:1 у првом мечу баража за попуни Суперлиге Србије. У другом мечу Графичар и Радник из Сурдулице одиграли су без победника 1:1. Реванши су на програму 4. јуна.
Инђија је успела да стекне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << велику предност пред реваш у Нишу. Домаћин је имао и три гола предности, али су Нишлије успеле да ублаже предност противника и стекну какве-такве шансе пред други меч два ривала.
Инђија је повела у седмом минуту преко Радосављевића. У 22. минуту на семафору је стајало 2:0, стрелац је био Стојановић.
Трећи гол домаћин је постигао у 81. минуту, свој други гол дао је Стојановић. Коначан резултат постављен је четири минута касније, стрелац за Нишлије био је Павловић.
У другом мечу Графичар и Радник из Сурдулице одиграли су 1:1.
Домаћи су повели преко преко Ивеље у 64. минуту, да би добар резулат за госте донео дефанзивац Јокић у 88. минуту.
Реванш мечеви баража за попуни Суперлиге Србије на програму су 4. јуна, а не важи правило гола у гостима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.