Izvor: RTS, 30.Maj.2023, 14:09

Олга Даниловић успешно реализовала прву препреку на Ролан Гаросу

Српска тенисерка Олга Даниловић изборила је пласман у друго кола Ролан Гароса након рутинске победе над Катерином Баиндл 2:0, по сетовима 6:3, 6:2.
Меч између српске и украјинске тенисерке трајао је сат и 36 минута. Даниловићева је 105. тенисерка света, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << док је Баиндл 83. на ВТА листи.

Српска тенисерка играће у другом колу Ролан Гароса са победницом меча између Румунке Соране Кирстее и Италијанке Јасмине Паолини.
Олга Даниловић је сигурно ушла у меч и повела 4:0 у првом сету. Украјинка је смањила на 4:3, али је српска тенисерка освојила наредна два гема и први сет решила у своју корист резултатом 6:3.
У другом сету Олга је прва стигла до брејка и то у трећем гему. Баиндл је узвратила рибрејком за 2:2. Међутим, српска је тенисерка је заиграла одлучније у наставку меча, освојила четири узастопна гема и заслужено је стигла до победе.
Олга Даниловић је прошле године елиминисана у другом колу Ролан Гароса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.