Izvor: RTS, 30.Maj.2023, 07:09

Батлер МВП финала Источне конференције

Кошаркаши Мајами хита савладали су Бостон селтиксе и пласирали се у финале против Денвера, а Џими Батлер добио је признање за МВП-ја финалне серије Источне конференције.
Мајами хит није дозволио Бостон селтиксима да направе потпуни преокрет од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 0:3 у серији савладавши их резултатом 103:84 у одлучујућем, седмом мечу финала Истока.
У неизвесном гласању, Батлер је добио један медијски глас више од свог саиграча Кејлеба Мартина (5:4) чиме је понео титулу МВП-ја финала.
Кроз седам утакмица против Селтикса, Батлер је просечно бележио 24,7 поена, 7,6 скокова, 6,1 асистенцију и 2,6 украдене лопте.
Први меч финала између Денвер нагетса и Мајами хита игра се у Колораду у ноћи између првог и другог јуна у 2.30 после поноћи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.