Izvor: RTS, 28.Maj.2023, 13:59

Мачковић и Васић освојили шесто место на Европском првенству

Српски веслачи Мартин Мачковић и Милош Васић освојили су шесто место у финалу дисциплине двојац без кормилара 2.000 метара на Европском првенству на Бледу.
Мачковић и Васић су у финалу освојили последње, шесто место, а остварили су време од 6:32.26 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << минута.
Прво место освојили су Швајцарци Роман Росли и Андрин Гулич (6:22.34), сребро је припало Британцима Оливеру Вејну-Грифиту и Томасу Џорџу (6:22.44), док су до бронзе стигли Шпанци Хаиме Канаљехо Пазос и Хавијер Гарсија Ордонез (6:22.96).
Српски веслач Николај Пименов освојио је четврто место у Б финалу у дисциплини скиф, пошто је остварио време 7:10.06 минута. Александар Филиповић и Александар Беђик у дисциплини дубл скул стигли су до петог места у Б финалу, пошто су остварили време од 6:25.49.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.