Izvor: RTS, 27.Maj.2023, 22:43

Дуљај: Нико не може да буде срећан са четвртом позицијом

Један циклус је завршен, нико не може да буде срећан са четвртом позицијом, такође да смо били трећи или други, Партизан увек тежи ка првом месту, ка најбољим резултатима, рекао је тренер фудбалера црно-белих Игор Дуљај.
Партизан је савладао Вождовц >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са 2:1 на опроштају од сезоне.
"Што се догодило, догодило се, колико има моје одговорности видећемо у току следеће недеље кад се направи дубља анализа, има времена, мало да се охлади глава, па ћемо видети како и шта даље", истакао је Дуљај.
“Да сам дошао раније, можда би било другачије, можда и не би, али ме радује то што смо у последње време, поред неке игре, стварали и неке шансе.“
"У другом полувремену сам хтео да упоредим наше и њихове младе играче, само сам хтео да видим на ком смо нивоу. Честитам Вождовцу, седам младих у првих 11 и толико на клупи", поручио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.