Izvor: RTS, 27.Maj.2023, 14:21

Мари одговорио дописнику РТС-а: Јокић и ја нисмо причали о прстену

Денвер нагетси се припремају да за неколико дана почну учешће у финалу НБА шампионата. У међувремену су одржали конференцију за штампу на којојсу били тренер Мајк Малоун и два играча. Репортер РТС-а Александар Жигић је имао прилику да постави питање главном саиграчу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Николе Јокића, Џамалу Марију.
Денвер чека противника у финалу између Бостона и Мајамија и за то време тренирају за нови корак на првом прстену од настанка франшизе.
Најбољи играч Нагетса на спољним позицијама Џамал Мари је истакао да иду утакмицу по утакмицу и да није разговарао са Николом Јокићем о остварењу сна кроз НБА прстен.
"Никад нисмо сели да причамо о освајању прстена. Имамо нашу комуникацију током утакмице. Читамо игру, игра један уз другог. Нема себичности док играмо. Имамо слободу и то функционише", рекао је Мари дописнику РТС-а из Чикага Александру Жигићу.
Нагетси су кроз овај плеј-оф избацили Минесоту тимбервулвсе, Финикс сансе и Лос Анђелес лејкерс.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.