Izvor: RTS, 27.Maj.2023, 13:30

Клоп: Ко жели да оде, лично ћу га одвести у нови клуб

Менаџер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп рекао је да ниједан члан његове екипе није наговестио да жели да оде из клуба због чињенице да "редси" на јесен неће играти у Лиги шампиона, већ у Лиги Европе. 
Мистериозна порука Мохамеда Салаха на друштвеним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мрежама покренула је гласине да Египћанин жели да напусти Енфилд на крају сезоне. Салах се извинио навијачима на неуспешној сезони, без трофеја и без пласмана у Лигу шампиона Тим поводом реаговао је и Клоп. 
"Све што сам чуо на ту тему је то што је Мохамед написао на Твитеру. Нисам чуо баш ништа што би водило у правцу његовог одласка. Мо воли што је овде, део овог клуба, део ове сезоне. Он је рекао навијачима да се извињава за оно што смо ми урадили, а не неко други тамо. Све је у реду", рекао је Немац.
На питање новинара да ли очекује да неки играчи затраже одлазак због Лиге шампиона, уследио је јасан одговор.
"Уколико ми играч дође и каже 'нисмо се квалификовали за Лигу шампиона и зато желим да одем', понудићу му да га лично одвезем у тај нови клуб. Узећу кључеве, довешћу га до аутомобила и питаћу га 'где желиш да идеш, ја те возим'. Јер, то би било нешто што никако не бих могао да разумем. Замислите да ја кажем 'нисмо се пласирали у ЛШ, ја желим да будем део тог такмичења и зато одох'. А ја сам одговоран за ово што се десило", истакао је Немац.
Клоп је сигуран да ће Салах остати, као и већина кључних играча екипе.
"Не може да се оде у оваквом моменту. То није случај са Салахом, нити се десило да ми је ико наговестио да хоће да оде. Понеко ме питао може ли да добије који дан одмора више или такве ствари, али нико није питао да ли да се враћа после одмора. Такве теме међу нама није било", закључио је Клоп.
Ливерпул на затварању сезоне гостује Саутемптону у недељу од 17.30 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.