Izvor: RTS, 27.Maj.2023, 11:41

Баркли: 'Будале' на телевизији не причају о Денверу, само о Леброновој пензији

Легендарни НБА кошаркаш Чарлс Баркли говорио је у емисији "Ден Патрик шоу" о актуелним дешавањима у финалима конференција са посебним освртом на помпу око могућег пензионисања Леброна Џејмса
Члан "Куће славних" познат по искреном изношењу мишљења >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << прокоментарисао је изјаву Леброна Џејмса после испадања од Денвера у финалу Запада, у којој је "између редова" наговестио могућу пензију.
Џејмс је и даље међу најбољим играчима на свету и не признаје да постоји велики број играча који су изнад њега.             
"Кад си играч његовог ега, нормално да мислиш да си у самом врху. Пре свега, неће се пензионисати. Разочарао сам се што је тиме засенио Нагетсе. Први пут су ушли у финале, 'почистили' Лејкерсе, и нико им не предаје никакво поштовање", истакао је Барли.
Баркли је гласно потврдио констатацију водитеља да је Џејмс то изјавио стратешки, како би се спортски медији бавили том темом нон-стоп.
"Да! зато што ће оне 'будале' на телевизији нон-стоп да причају о томе. Искључио сам телевизор наредног дана. Прва два тематска блока били су о Леброну уместо о ономе што је Денвер постигао. Имају момка који је могао да буде три пута МВП, избацили су Лејкерсе и прича се у два блока о Леброновој пензији. Учинио је то намерно. Неће се пензионисати", наводи МВП из 1993. године.
Бивши ас Филаделфије, Финикса и Хјустона споменуо је и како се наратив у НБА плеј-офу око одређених тимова мењао за само две недеље.
"У распону од само две недеље се причало о Голден стејту, Финиксу, Лејкерсима и онда их је Јокић само 'почистио' на брзака. Нагетси су били на првом месту од октобра, а Лејкерси су добили одличне играче тек на крају прелазног рока", рекао је Баркли.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.