Izvor: RTS, 27.Maj.2023, 10:31

Станковићева Сампдорија добија новог власника и спасена је стечаја

Сампдорија после испадања у Серију Б ипак неће отићи у стечај и испасти у четврти ранг италијанског фудбала пошто је договорена продаја клуба, јављају бројни италијански медији.
Како тврди реномирана "Газета Дело Спорт" договорено да клуб из Ђенове, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на чијој је клупи званично и даље српски тренер Дејан Станковић, преузму нови власници – Андреа Радрицани и Матео Манфреди.
Радрицани је већински власник енглеског премијерлигаша Лидса и спреман је да уложи значајну суму новца у клуб са стадиона "Луиђи Ферарис". 
Додаје се да је продајом клуба банкрот избегнут, да ће сви дугови бити враћени и да ће моћи несметано да се такмичи у Серији Б наредне сезоне. Последњи пут је клуб из Ђенове играо у Серији Б у сезони 2011/12. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.