Izvor: RTS, 26.Maj.2023, 13:48

Ђоковић у добром расположењу у Паризу чека почетак Ролан Гароса, публика одушевљена имитацијом

Трећи тенисер света Новак Ђоковић пре неколико дана стигао је у главни град Француске, где ће играти на Ролан Гаросу. На тренингу је одушевио публику имитацијом тренера Горана Иванишевића.
Српски тенисер ће у Паризу покушати да освоји 23. гренд >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << слем титулу у каријери, на том путу први Ђоковићев противник на Ролан Гаросу биће Американац Александар Ковачевић, а с најбољим тенисером планете Карлосом Алкаразом може да се састане већ у полуфиналу.

Ђоковић је на тренингу демонстрирао лепо расположење, а публика је била одушељена Новаковом имитацијом Горана Иванишевића.
Иванишевић је током каријере важио за доброг сервера, а Новак је опонашао начин на који се његов тренер припремао током играчке каријере приликом почетног ударца.
Организатори турнира Ђоковићу су на Твитеру пожелели добродошлицу. 

Српски тенисер у Паризу брани прошлогодишње четвртфинале турнира, када је поражен од Рафаела Надала.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.