Izvor: RTS, 25.Maj.2023, 23:44

Пешић: Сан се остварио, дупла круна и два гола за победу у финалу

Фудбалер Црвене звезде Александар Пешић истакао је након тријумфа црвено-белих у Купу Србије да му се остварио сан освојеном титулом и дуплом круном.
Фудбалери Црвене звезде савладали су Чукарички 2:1 у финалу Купа Србије и стигли до треће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << узастопне титулу у најмасовнијем такмичењу у држави.

Пре почетка сусрета Станислав Караси уручио је признање фудбалеру Звезде Александру Пешићу за 100 одиграних утакмица у црвено-белом дресу.




"У првом мандату у Звезди нисам успео да освојим дуплу круну, али ми се сад сан остварио, уз то сам постигао два гола у финалу, тако да ми је пуно срце", рекао је фудбалер Црвене звезде Александар Пешић
Пешић се захвалио и навијачима који су им пружали подршку током целог меча. 
"Хвала навијачима, правим звездашима који нас подржавају и кад је добро и кад играмо мало слабије, знају да нас истрпе. Надам се да им ми то вратимо на леп начин, а победу и голове бих посветио породици", - почео је Пешић.
Звезда је до тријумфа дошла након преокрета, будући да је Чукарички на крају првог полувремена имао повољан резултат, 1:0. Но, у другом делу игре, Александар Пешић је постигао два гола и донео 27. титулу Звезди у куп такмичењу, 13. дуплу круну и трећу заредом.
"Битна два гола, нема шта. Да се не враћам у прошлост, било је тако и кад се ломила титула, али то очигледно неки брзо забораве, међутим, подсетим их на свој начин", додао је Пешић.
Звезда је ове сезоне једини непоражени тим у домаћим такмичењима, а освојеном титулом у Суперлиги Србије, црвено-бели су обезбедили групну фазу Лиге шампиона наредне сезоне.
"Желим да се спремимо што боље за следећу сезону и да направимо нове успехе", истакао је Пешић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.