Izvor: RTS, 25.Maj.2023, 12:14

НБА разјаснила зашто Јокића зову "Џокером“

Српски центар Никола Јокић у центру је пажње протеклих недења због својих сјајних игара којима је допринео пласману свог Денвера у велико финале НБА лиге. Љубитељи кошарке се све више интересују и за детаље о њему који и немају везе са самом игром па је можда и то >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << било мотив НБА лиги да на друштвеним мрежана објави компилацију снимака који оправдавају надимак "Џокер“.
Опште је познато да у својим наступима за медије Јокић пропагира развијање тимског духа и игре у екипи, а то често демонстрира на сaмом терену и око њега ширећи добру атмосферу и збијајући шале да подстакне добро расположење.

Јокићу свакако успева да одржи добру атмосферу у тиму јер је постао неспорни вођа тима који је успео да се пласира у велико финале, а потврду је добио и тиме што је изабран за МВП играча финала конференције.
На основу објављених снимака рекло би се да је заслужио и признање за "Џокера“ (шаљивџију), нажалост та награда још увек није установљена, али надимак остаје.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.