Izvor: RTS, 25.Maj.2023, 11:36

Анћелоти: Фран Гарсија ће бити прво појачање Реала у летњем прелазном року

Тренер Реала Карло Анћелоти изјавио је да ће фудбалер Рајо Ваљекана Фран Гарсија на крају сезоне да потпише уговор са мадридским клубом, преносе шпански медији.
"Гарсија игра на позицији левог бека, а има пуно енергије. Брз је са лоптом и добар >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је у нападу. Одговара Реалу, а следеће сезоне биће у нашем клубу", изјавио је Анћелоти.

Гарсија (22) је прошао омладинску школу Реала. Он је 2020. отишао на позајмицу у Рајо Ваљекано, који је годину дана касније откупио Гарсију од Реала два милиона евра.
Гарсија је ове сезоне одиграо 38 утакмица за Рајо Ваљекано у свим такмичењима и постигао је два гола. Трансфермаркт процењује да је вредност фудбалера Рајо Ваљекана 10 милиона евра. Он ће бити прво појачање Реала у летњем прелазном року.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.