Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 22:12

Селектор кадета Луковић: Заслужено смо међу осам најбољих на кониненту

Селектор кадетске репрезентације Србије Александар Луковић навео је после пласмана "орлића" у четвртфинале Европског првенства да су заслужено дошли до те фазе партијама против Италије и Шпаније.
Луковић је истакао да није било лако вратити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се после пораза од Словеније.
"Још сам под утиском, није лако вратити се после лошег старта турнира. Сви су некако размишљали о поразу против Словеније, а ми смо се бавили нама и припремали за последње две утакмице. Одиграли смо против најквалитетнијих репрезентација у групи како треба и заслужено отишли међу осам најбољих екипа на континенту", рекао је селектор кадетске фудбалске репрезентације Србије Александар Луковић.
Српски тим прво је савладао Италију (2:0), па је ремизирао против Шпаније (1:1), а ривал у четвртфиналу биће Пољска.
"Против Шпаније смо дефанзивно били веома коректни, офанзивно морамо много боље, нарочито против екипа које своју игру базирају на поседу. Не бих волео да се упадне у неку еуфорију, склони смо да идемо од сјаја до очаја. Морамо да останемо чврсто на земљи, да се пре свега добро одморимо и да што боље припремимо утакмицу са Пољском. Захвалио бих се свим нашим људима који су дошли у Будимпешту да нам пруже подршку, надам се да ће их бити у још већем броју у четвртфиналном мечу у суботу", истакао је Луковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.