Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 12:22

Керкез: Звезда је фаворит, али имамо шансу која се пружа можда једном у животу

Тренер фудбалера Чукаричког Душан Керкез уочи финала Купа Србије против Црвене звезде похвалио је супарнике и истакао да су велики фаворити али је изразио и уверење да ће његов тим однети победу и трофеј.
Душан Керкез је посебно истакао да ће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сутрашњи меч свакак бити својеврсни спектакл.

“Очекује нас празник фудбала, Звезда је свакако фаворит због свега што је урадила ове године, освојила титулу, али то не умањује наш успех и верујем да имамо шансе да освојимо трофеј.”, рекао је Керкез.
Звезда и Чукарички играће за трофеј у четвртак од 21 сат на стадиону Рајко Митић.
"Све утакмице смо до сада играли у гостима, свс победили, без примљеног гола. Сад нас чека финале, једна утакмица, аутсајдери смо, али сигурно ћемо бити бољи него на претходним утакмицама. Даћено све од себе, овакве прикике се пружају можда једном у животу и да пробамо да оавојимо трофеј", истакао је Керкез на конференцији за медије.
Он је цитирао тренера кошаркаша Партизана Жељка Обрадовића, који је недавно рекао да је "умор само у глави".
"Сезона иза нас је одлична, остварили смо циљеве, али сигуран сам да на једној оваквој утакмици можемо да дамо још више", навео је Керкез и додао да би више волео да се игра на неутралном терену, да верује да ће ускоро на Националном стадиону бити тако, али да је свакако лепше да се игра пред 20.000 или 30.000 гледалаца.
Капитен Чукаричког Марко Доцић рекао је да екипу очекује најтежа и најлепша утакмица до сада.
"Сви једва чекамо да изађемо на терен, да уживамо, неће нам бити лако, противник је најтежи могући, који посебно добро игра све на терену, али верујем да можемо да се супроставимо", истакао је Доцић и позвао навијаче да у што већем броју дођу на утакмицу.
Чукарички, који је пре осам година освојио трофеј победом у финалу против Партизана, такође на стадиону Рајко Митић, играће без тројице позајмљених играча Звезде (Зоран Поповић, Радован Панков, Владимир Лучић), суспендованог Самбу Сисока и повређених Стефана Ковача и Ибрахима Ндајеа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.