Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 11:41

Роналдо: Лига Саудијске Арабије ће бити међу пет најбољих на свету

Фудбалер Ал Насра и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо изјавио је да ће Лига Саудијске Арабије да буде међу пет најбољих на свету, преносе британски медији.
Ал Наср је синоћ на свом терену после преокрета победио Ал Шабаб 3:2 у мечу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 28. кола Лиге Саудијске Арабије. Роналдо је постигао трећи гол за свој тим, пошто се уписао у стрелце у 59. минуту.

"Лига Саудијске Арабије је све боља. Следеће сезоне биће још боља. Идемо корак по корак. Ова лига ће бити међу пет најбољих лига на свету. Међутим, потребно је време, играчи и инфраструктура. Ова земља има сјајне људе и огроман потенцијал. Лига ће бити сјајна", рекао је Роналдо.
Ал Наср се тренутно налази на другом месту на табели са три бода мање од првопласираног Ал Итихада.
Роналдо је почетком године стигао у Ал Наср, а на 18 утакмица постигао је 14 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.