Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 10:32

Гвардиола: Остајем у Манчестер ситију и наредне сезоне

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да ће и наредне сезоне бити на клупи енглеског клуба чак и ако Премијер лига казни "грађане" за кршење финансијских правила, преносе британски медији.
Премијер лига је крајем фебруара на крају >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << четворогодишње истраге оптужила Манчестер сити за кршење више од 100 финансијских правила.

"Остајем у Манчестер ситију и наредне сезоне. Не размишљам о одласку из клуба. Не брините, остаћу у клубу чак и ако остане 100 прекршаја против нас у Премијер лиги. Оно што бих волео је да Премијер лига или судије донесу одлуку што је пре могуће. Ако смо нешто погрешили, сви ће да знају", рекао је Гвардиола.
Манчестер сити је одбранио титулу у Премијер лиги коло пре краја сезоне. "Грађани" ће трећег јуна играти у финалу ФА купа са Манчестер јунајтедом, а недељу дана касније састаће се са Интером у финалу Лиге шампиона.
"Ако смо, као што верујемо, дуги низ година поступали на прави начин, људи ће престати да говоре о томе", додао је Гвардиола.
Манчестер сити ће вечерас гостовати Брајтону у заосталом мечу 32. кола Премијер лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.