Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 17:38

Борјан позвао навијаче Звезде на прославу нове титуле првака Србије, улаз против Новог Пазара бесплатан

Kапитен Црвене звезде Милан Борјан позвао је навијаче црвено-белих да дођу у недељу, 28. маја на меч против Новог Пазара када ће бити организована прослава шесте узастопне и укупно 34. титуле државног првака у фудбалу.
Црвена звезда је донела одлуку >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да на утакмици против Новог Пазара која је заказана за 28. мај од 19 часова улаз на стадион "Рајко Митић" буде бесплатан за све навијаче.

"Поносан сам на шесту узастопну титулу, коју сам освојио од доласка у клуб. Није увек било лако, али смо знали да у сваком тренутку имамо подршку наше нејверније публике. На терен излазимо са мишљу да је наш задатак да усрећимо људе који су дошли на стадион, а тиме ћемо се водити и на преостале две утакмице", истакао је капитен фудбалера Звезде Милан Борјан.
Пре последње утакмице у текућој сезони играчи Звезде ће одиграти меч финала Купа Србије, у петак 25. маја против Чукаричког, такође на домаћем терену.
Два дана након финала државног купа, Звезду очекује сусрет са Радничким у Крагујевцу у оквиру 37. кола Суперлиге Србије.
Капитен црвено-белих позвао је навијаче да покажу хуманост у акцији клуба где ће од продаје барјака за меч против Новог Пазара део новца бити дониран за инфузомате.
"Клуб је покренуо сјајну акцију, којом потврђујемо да смо друштвено-одговорни. Желимо да видимо прелепу слику 'Маракане' као што је то било претходне године и кореографију са барјацима која је феноменална. Продаја барјака има и хуманитарни карактер, што је изузетно значајно, зато позивам све звездаше да обезбеде реквизит на време, буду део прославе 34. титуле, покажу хуманост и потврде величину наше црвено-беле породице", навео је Милан Борјан.
Црвена звезда је титулом првака Србије обезбедила учешће у групној фази Лиге шампиона наредне сезоне.
Поред тога, црвено-бели имају низ од 59 утакмица без пораза у првенству.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.