Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 07:29

Леброн Џејмс размишља о пензији: Ово није била успешна година за мене, имам о много чему да размислим

Кошаркаш Лос Анђелес лејкерса Леброн Џејмс изјавио је након испадања од Денвер нагетса у финалу конференције да има да размисли о много чему када је у питању његова кошаркашка будућност. "Бличер рипорт" преноси да један од најбољих свих времена размишља и о завршетку >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << каријере.
Денвер нагетси савладали су Лос Анђелес лејкерсе 113:111 и након четири победе пласирали се у финале НБА лиге у ком чекају бољег из серије Мајами хита и Бостон селтикса.
Након што је испао из плеј-офа Леброн Џејмс је изјавио да има да размисли о својој кошаркашкој будућности, а Бличер рипорт и Ти-Ен-Ти преносе да један од најбољих играча свих времена размишља и о завршетку каријере након 20 година.
"Не могу да кажем да је ово успешна сезона, јер ја не играм ни за шта друго осим за трофеје у овом периоду моје каријере. Ништа ми не значи играње у финалу конференције, постигао сам то доста пута у свом животу, није ми занимљиво ако нисам у финалу" изјавио је Џејмс.
Најбољи кошаркаш Лејкерса рекао је да има да размисли о много чему.
"Видећемо шта ће се десити у будућности. Да будем искрен, имам да размишљам доста, имам да размислим о много чему, за мене лично када је играње кошарке у питању, имам да размислим о много чему", закључио је Леброн.
Џејмс је у поразу своје екипе убацио 40 поена уз 10 скокова и девет асистенција, крилни кошаркаш Лејкерса имао је прилику да одведе утакмицу у продужетке, али су добру одбрану над њим одиграли Гордон и Мари у последњим секундама меча.
Крилном играчу Лејкерса остале су две године уговора са Лејкерсима у којима треба да заради 98 милиона долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.