Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 00:29

Лалатовићева Младост ГАТ испала из Суперлиге Србије

Фудбалски клуб Младост ГАТ из Новог Сада испао је из Суперлиге Србије после данашњих утакмица претпоследњег, 36. кола.
Клуб из Новог Сада се тренутно налази на последњем месту на табели плеј-аута са 30 бодова. Испред тима Ненада Лалaтовића се налазе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Јавор и Радник са по 34 бода.
После последњег кола плеј-аута биће познато ко ће поред Младости играти у Првој лиги Србије, а који тимови ће се борити у баражу за опстанак.
Фудбалери Спартака победили су у Нишу екипу Радничког 1:0. Гол за Спартак постигао је Срђан Хрстић у 14. минуту.
Он је претходно извео пенал за свој тим, али је голман Радничког Димитрије Стевановић зауставио ударац Хрстића, који је натрчао на лопту и убацио је у мрежу. Раднички је од 43. минута играо са фудбалером мање, пошто је искључен Андреја Стојановић.
Радник је победио у Сурдулици екипу Колубаре 2:1. Радник је оба гола постигао из пенала, а у листу стрелаца уписали су се Андрија Радуловић у 16. и Петар Кунић у 47. минуту. Једини гол за Колубару постигао је Дамир Садиковић у 27. минуту.
Младост из Лучана је у Ивањици победила Јавор 1:0 голом Николе Јојића у 83. минуту.
Табела плеј-аута:
Напредак 39
Спартак 38
Колубара 38
Младост Лучани 35
Раднички Ниш 35
Јавор 34
Радник 34
Младост ГАТ 30.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.