Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 23:57

Морињо о казни Јувентуса: Лига је угрожена, жао ми је тренера и играча

Тренер фудбалског клуба Рома Жозе Морињо изјавио је вечерас да му је жао играча Јувентуса, али је португалски стручњак додао да је угрожена регуларност у Серији А, преносе италијански медији.
Фудбалски клуб Јувентус кажњен је одузимањем 10 бодова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због малверзација приликом трансфера играча. Торински клуб је пао са другог места у Серији А на седму позицију и практично је изгубио шансе за наступ у Лиги шампиона следеће сезоне.
"Ово је шала за мене. Казнили су Јувентус две утакмице пре краја сезоне. То је чудно за све, чак и за Јувентус. Да сте ми рекли пре утакмица са Монцом и Болоњом, имали бисмо другачији приступ у лиги. Морали смо све карте да бацимо на Лигу Европе", рекао је Морињо.
Рома је одиграла 2:2 на свом терену са екипом Салернитане у мечу 36. кола Серије А и тренутно налази на шестом месту на табели са 60 бодова.
"Жао ми је Масимилијана Алегрија и њихових играча јер су те бодове зарадили на терену, али истина је и да је лига угрожена. Не желим да причам више о овоме, жао ми их је јер су професионалци", закључио је Морињо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.