Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 23:42

Екип: Јунајтед жели Нејмара на позајмицу, ПСЖ хоће да га прода

Челници Манчестер јунајтеда и Пари Сен Жермена почели су преговоре у вези трансфера бразилског фудбалера Нејмара у клуб са "Олд трафорда", преноси француски Екип.
Француски лист тврди да су контакти руководства два клуба успостављени пре неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дана, а преговори су сада и званично почели. Челници енглеског клуба тренутно преговарају са руководством "светаца" и представницима бразилског фудбалера.
Нејмар (31) је у ПСЖ стигао пре шест година из Барселоне за 222 милиона евра. Бразилски фудбалер је наводно незадовољан статусом у париском клубу и жели да га напусти на крају сезоне.
Он има уговор са ПСЖ-ом до јуна 2027. године. Екип истиче да фудбалер Манчестер јунајтеда Каземиро наговара Нејмара да настави каријеру у енглеском клубу, који ће наредне сезоне играти у Лиги шампиона.
Француски медији наводе да менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг жели да доведе Нејмара на позајмицу до краја сезоне, али руководство ПСЖ-а инсистира да током лета прода Бразилца и да се на тај начин реши његове велике плате.
Нејмар је ове сезоне одиграо 29 утакмица и постигао је 18 голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.