Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 21:03

Саопштење навијача Црвене звезде: Прослава титуле на стадиону "Рајко Митић"

Навијачи фудбалског клуба Црвена звезда саопштили су да ће прослава 34. титуле у историји клуба бити организована само на стадиону "Рајко Митић" у Београду.
Црвена звезда је још раније обезбедила нову титулу у Суперлиги Србије. "Црвено-бели" ће на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мечу последњег, 37. кола СЛС против Новог Пазара, који ће бити одигран 28. маја на Маракани, заједно са навијачима прославити освајање нове титуле.
"Следе нам две утакмице које су практично круна сезоне. Финале Купа против Чукаричког и последње коло првенства против Новог Пазара, на којој обележавамо нову шампионску титулу. С обзиром на околности у којима се налазимо, на велику трагедију која је задесила наш народ, одлучили смо да прославу титуле организујемо на нашем стадиону. Исто се односи на евентуално освајање Купа. Ове године нећемо правити традиционалну шетњу кроз град и прославу на Калемегдану. Није прошло 40 дана од трагедије и сматрамо да не би било примерено да се слави на улицама града који је у данима жалости", наводи се у саопштењу навијача Црвене звезде.
Присталице "црвено-белих" су позвале све навијаче Црвене звезде да дођу у великом броју на меч финала Купа Србије, који ће бити одигран 25. маја од 21 час на стадиону "Рајко Митић".
"Позивамо све Делије и Звездаше, да прво напунимо стадион на финалу Купа и подршком помогнемо нашој екипи да се домогне још једне 'дупле круне'. А после тога, да сви дођемо на последње коло, на прославу титуле. Да направимо спектакл у оквиру наше куће и да се захвалимо клубу и играчима на још једној титули. Да би прослава титуле била на нивоу који желимо, позивамо све оне који ће присуствовати тој утакмици, да купе барјак који ће се продавати испред стадиона и да тиме уприличе ову прославу. Подсећамо да је улаз бесплатан, а да је део прихода од продаје барјака намењен за помоћ дечјој онколошкој клиници. Дупла круна жеља наша, жеља свакога Звездаша", закључује се у саопштењу навијача Црвене звезде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.