Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 19:43

Нове спекулације о Влаховићевом потенцијалном преласку у Премијер лигу

Челници Манчестер Јунајтеда спремни су да плате чак 90 милиона евра за фудбалера Јувентуса Душана Влаховића, пренео је британски "Дејли мејл".
Нападач "старе даме" на мети је неколико богатих великана, пред почетак сезоне медији у енглеској тврдили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су да је на корак од потписивања за Арсенал, да би се у протеклих пар дана писало да је Челси послао званичну понуду од 80 милиона евра.
Влаховић (23), како тврде енглески медији, не жели у Челси јер "плавци" следеће сезоне неће играти у европским такмичењима, док је отворен за преговоре о преласку на "Олд Трафорд", јер ће клуб готово извесно играти у Лиги шампиона наредне сезоне.
Менаџер Манчестер Јунајтеда Ерик Тен Хаг је као приоритет у прелазном року зацртао довођење два врхунска нападача, а осим репрезентативца Србије, на листи жеља су и Хари Кејн из Тотенхема, Расмус Хејлунд из Аталанте и Виктор Осимен из Наполија.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.