Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 18:10

Колорадо: Заслужили смо више од оног што смо приказивали

Фудбалер Партизана Андрес Колорадо посветио је гол у ремију против Војводине (2:2) сину и супрузи, који су му се надавно прикључили у Београду.
Колорадо је уписао првенац у црно-белом дресу.
"Ово је веома посебан гол за мене, јер ми је први са овим >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сјајним тимом. Због тога сам веома срећан, али сам тужан због резултата. Осећам да смо заслужили више од онога што смо приказивали. Изузетно сам срећан са тимом, осећам да смо сваки пут бољи и да ће нам се све вратити у следећој сезони", оптимистичан је Колумбијац.
Колорадо је срећан што му се недавно у Београду прикључила и породица.
"У Београду се и моја породица и ја осећамо веома добро. Град је прелеп, миран и има много ствари у којима може да се ужива. Слободно време увек проводим са њима, са супругом и сином, који су најважнији у мом животу и зато њима посвећујем гол против Војводине", рекао је Колорадо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.