Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 16:56

Зоран Савић суспендован због вређања судије

Дисциплински судија кошаркашке АБА лиге Хрвоје Видан суспендовао је на један меч спортског директора Партизана Зорана Савића због вређања судије на другој утакмици четвртфинала плеј-офа регионалног такмичења против екипе Студентског центра у Подгорици, преносе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << београдски медији.
У саопштењу АБА лиге наводи се да је спортски директор Партизана прекршио Дисциплински правилник.
"Спортски журнал" наводи да Зоран Савић неће моћи да присуствује вечерашњем трећем мечу између Партизана и Студентског центра, који ће бити одигран од 20 сати у "Штарк арени". Савић је уједно кажњен и новчано са 1.500 евра.
У саопштењу АБА лиге се наводи да је Савић после меча са Студентским центром вербално напао и вређао судију Драгана Поробића, што је било евидентирано у делегатском извештају утакмице.
Даље се наводи да спортски директор Партизана није уложио жалбу на одлуку и да има 21 дан да плати новчану казну. Победник вечерашњег меча између Партизана и Студентског центра играће у полуфиналу плеј-офа АБА лиге против Цедевита Олим

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.