Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 07:03

Партизан против Студентског центра у мечу одлуке

Кошаркаши Партизана домаћини су тиму Студентског центра у трећој одлучујућој утакмици четвртфинала плеј-офа АБА лиге. Утакмица у београдској "Штарк Арени" почиње у 20 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Црно-бели су, после изненађујућег >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пораза у првом мечу у Београду, успели да на гостовању у Подгорици изборе мајсторицу на свом терену.

Тренер црно-белих Жељко Обрадовић је у изјавама истакао да је на његов тим и осцилације у игри знатно утицао пораз од Реала у Евролиги али да очекује да ће то пребродити и да ће његов тим изборити пласман у полуфинале.
На другој страни,  тренер кошаркаша Студентског центра Андреј Жакељ изразио је уверење да његова екипа може поново да савлада црно-беле у Београду.
Челници регионалног првенства одлучили су да ће правду на мечу делити судије Дамир Јавор, Сашо Петек и Лука Кардум. 
Победник овог меча ће у полуфиналу играти против Цедевита Олимпије.
Друга полуфинална серија је већ почела, а Црвена звезда води против Будућности са 1:0 у победама и други меч игра се у уторак у Подгорици.
Одлучујућа треће утакмица Партизана и Стуентског центра у "Штарк Арени"  почиње у 20 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.