Мартина Навратила добила „Златни рекет“ за допринос спорту

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 19:51

Мартина Навратила добила „Златни рекет“ за допринос спорту

Легендарна америчка тенисерка Мартина Навратилова добила је данас у Риму награду „Златни рекет“ за допринос развоју и афирмацији спорта, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/Alessandra Tarantino Навратиловој је награду уручена уочи финала мастерса у Риму између Руса Данила Медведева >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Данца Холгера Рунеа.
„Имала сам веома тешку годину, али сада сам добро. Тенис ми је пружио изненађујући живот на чему сам веома захвална“, рекла је, између осталог, Навратилова.
Мартина Навратилова (66) је крајем марта објавила да је победила рак дојке и грла. Она је у каријери освојила 18 гред слем трофеја у сингл конкуренцији, а чак 41 у конкуренцији дублова.
Она се првобитно повукла 1994. године, након рекордних 167 титула у синглу и 331 недеље на првом месту на WТА ранг листи.
Вратила се 2000. године како би играла у дубл конкуренцији, а повремено је наступала и у синглу.
Последњих година је радила као ТВ аналитичар.
Alegri: Želeo bih da ostanem trener Juventusa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мартина Навратила добила „Златни рекет“ за допринос спорту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.