Izvor: RTS, 21.Maj.2023, 16:33

Олга Даниловић освојила ИТФ турнир у Мадриду

Српска тенисерка Олга Даниловић освојила је ИТФ турнир у Мадриду након тријумфа у финалу над Саром Сорибес Тормо из Шпаније са 2:0, по сетовима 6:2, 6:3 за сат и 40 минута.
Меч између српске и шпанске тенисерке трајао је сат и 40 минута, а Олга Даниловић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је рутински стигла до трофеја у Мадриду.

Олга Даниловић је чак шест пута одузела сервис противници, па је ни два претрпљена брејка нису пореметила да дође до победе. 
Српска тенисерка тренутно се налази на 138. месту на ВТА листи, а победа у Мадриду донеће јој велики скок на новој ранг листи која ће бити објављена у понедељак. 
Олга ће наредне недеље бити на 104. месту. Њен најбољи пласман у каријери била је 96. позиција 2018. године, ово јој је други трофеј у појединачној конкуренцији, претходно је освојила Ривер куп у Москви.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.