Izvor: RTS, 20.Maj.2023, 11:21

Баркли сигуран да ће Денвер освојити титулу шампиона НБА лиге

Некадашњи НБА кошаркаш и аналитичар Чарлс Баркли уверен је да ће Денвер нагетси освојити титулу шампиона лиге.
Екипа Денвер нагетса тренутно води 2:0 у победама против Лос Анђелес лејкерса у финалу Западне конференције НБА лиге, још две победе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << деле тим из Колорада да дође до тријумфа и пласмана у велико финале.

Чарлс Баркли је уверен да ће тим предвођен Николом Јокићем успети да савлада Лејкерсе, али и да освоји титулу. 
"Денвер ће освојити шампионат, тако мислим. Једва чекам да дођемо до финала, јер знам да имају сјајне терене за голф тамо", рекао је Баркли. 
Некадашњи кошаркаш Филаделфије, Финикса и Хјустона је велики љубитељ голфа, а саговорници у емисији су га провокативно упитали да ли је сигуран да ће Денвер бити нови шампиона НБА лиге, на шта је Баркли потврдно одговорио.
"Да! Гарантујем", закључио је недвосмислено Баркли.
Денвер је до сада два пута победио Лејкерсе на свом терену, а очекују их два окршаја у Лос Анђелесу. Први је на програму у недељу 21. маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.