Izvor: RTS, 19.Maj.2023, 11:32

Новак одушевљен Јокићем, Ђоковић на Инстаграму аплаудирао "Џокеру" на рекорду

Најбољи тенисер света, по многима и свих времена, Новак Ђоковић поделио је објаву Денвер нагетса везану за Николу Јокића и нови рекорд који је поставио.
Србија има два спортска блага, а то су Новак Ђоковић и Никола Јокић. Још је лепше кад један препознаје >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << успех другог.
Новак Ђоковић је импресиониран податком који су објавили Денвер нагетси везаним за Николу Јокића да је то поделио на свом Инстаграму.
Јокић је први играч у историји НБА лиге са четири везана трипл-дабла са преко 20 поена у плеј-офу. То достигнуће је "Џокер" остварио у другој победи Денвера над Лос Анђелес лејкерсима у финалу Запада. Домаћини су славили 108:103, Сомборац је уписао 23 поена, 17 скокова и 12 асистенција.
Ђоковић је и лајковао објаву, па је поделио на свом сторију, уз бројне емотиконе који изражавају одушевљење.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.