Izvor: RTS, 19.Maj.2023, 06:38

Јокић: Пажња медија нам није потребна, имамо самопоуздање

Никола Јокић је истакао да су Денвер нагетси накупили довољно искуства као екипа и да у складу са тим имају самопоуздања пред остале мечеве са Лос Анђелес лејкерсима.
Денвер је тријумфом 108:103 одбранио предност домаћег терена у финалу Запада. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Тренер Мајк Малоун говорио је о наративу после првог меча, који је фаворизовао Лејкерсе упркос поразу. Јокић наводи да је њему и тиму свеједно, јер су фокусирани на терен.
"Није нам потребна пажња медија. Ми излазимо на терен и трудимо се да победимо. Бићемо тихи и нећемо много причати о томе. Добро, можда неки хоће. Генерално није нам потребно препуцавање", изјавио је Јокић.
Нагетси су показали да могу да славе и у мечевима на мали и на велики број поена.
"Први меч је био са много поена. Други је био супротан. Имамо самопоуздање, видели смо све, сваку ситуацију. Кроз регуларну сезони, овај и претходне плеј-офове смо прошли доста тога. Мирни смо. Знамо како да дођемо до шутева које желимо", закључио је "Џокер".
Наредни дуел је 21. маја у Лос Анђелесу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.