Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 22:45

Жакељ: Верујем да поново можемо да победимо Партизан у Београду

Тренер кошаркаша Студентског центра Андреј Жакељ рекао је после пораза од Партизана у другом мечу четвртфиналне серије АБА лиге да верује да његова екипа може поново да савлада црно-беле у Београду
Кошаркаши Партизана савладали су Студентски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << центар са 81:79 и изборили мајсторицу у четвртфиналу плеј-офа АБА лиге. 
"Разочарани смо када се овако изгуби утакмица. Али, било би невероватно ако бисмо прошли, нико није очекивао ни да добијемо једну, а не две утакмице. Поносан сам на момке, очекивао сам да ће Партизан бити агресивнији и био је. На крају смо имали проблема, савладао нас је умор, али и квалитет Партизана. Опет смо били одлични у скоку, то је показатељ жеље и морам да будем задовољан", рекао је Жакељ на конференцији за медије после утакмице.
Жакеља не напушта оптимизам пред мајсторицу.
"Било је много промашаја и зицера, али то је кошарка - некад је то уз неки контакт, некад недостатак среће, али било је тога и на другој страни. Сад ће нам у Арени бити још теже, биће и много публике, али борићемо се да изборимо полуфинале, али и ако не успемо, све ће бити у реду. Верујем да можемо, али и играчи који су на терену морају да верују да можемо до победе у Београду. Сад да охладимо главе и да мислимо о мајсторици", закључо је Жакељ.
Трећи меч серије игра се у понедељак од 20 часова у београдској Арени, а победник ће у полуфиналу на Цедевита Олимпију.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.