Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 18:05

Чукарички у финалу Купа Србије

Фудбалери Чукаричког играће у финалу Купа Србије против Црвене звезде, пошто су у полуфиналу победили Војводину у Новом Саду са 1:0.
Меч на стадиону Карађорђе решен је у другом полувремену. Војводина је остала са 10 играча јер је Урош Витас у 52. минуту >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << добио други жути, односно црвени картон.
Од тог тренутка гости су почели да користе бројчану надмоћ и нападају гол ривала. Утакмицу је решио резервиста Лука Аџић голом у 71. минуту, само три минута после уласка у игру.
Меч је одигран од почетка, јер је претходни, у ком је Чукарички водио 2:0 у среду увече, био прекинут у 33. минуту због великог невремена.
Финална утакмица између Црвене звезде и Чукаричког играће се 25. маја, а домаћин меча биће одређен накнадно.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.