Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 13:56

ФК Црвена звезда: Бесплатан улаз за све навијаче на мечу против Новог Пазара

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће бити бесплатан улаз за све навијаче на меч последњег, 37. кола Суперлиге Србије против Новог Пазара, који ће бити одигран 28. маја од 19 сати на стадиону "Рајко Митић" у Београду.
У саопштењу се наводи да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ће "црвено-бели" на дуелу са Новим Пазаром и званично прославити освајање 34. шампионске титуле у историји клуба.

Црвена звезда се тренутно налази на првом месту на табели плеј-офа СЛС са 95 бодова, а београдски клуб је још раније обезбедио нови шампионски трофеј. "Црвено-бели" ће наредне сезоне играти у групној фази Лиге шампиона.
"Пуне трибине и победа против Новог Пазара би на прави начин заокружиле доминацију Црвене звезде у српском фудбалу. Наш тим има низ од 59 утакмица без пораза у првенству, што само потврђује да су играчи били на висини задатка. Остварени успеси су као и сваке године резултат заједништва, играча на терену и публике на трибинама, која је показала да је Звезда велика породица", наводи се у саопштењу Црвене звезде.
"Црвено-бели" ће претходно у 36. колу СЛС 20. маја у Крагујевцу гостовати екипи Радничког, а 25. маја очекује их и финале Купа Србије са победником меча Војводине и Чукаричког.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.