Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 07:12

Швјонтек предала меч Рибакиновој у четвртфиналу Рима

Прва тенисерка света Ига Швјонтек предала је меч Елени Рибакиновој при резултату 2:6, 7:6, 2:2 у трећем сету четвртфинала турнира у Риму. Казахстанска тенисерка ће у полуфиналу играти против Летонке Јелене Остапенко.
Ига Швјонтек је лако успела да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << поведе пошто је већ на старту одузела сервис шестој тенисерки света, потом је то успела и у трећем гему за убедљиво освајање првог сета и вођство од 1:0.

И други сет Пољакиња почиње брејком али се Рибакина враћа у меч, успева да брејк и уведе сет у тај брејк који успева да освоји за изједначење у сетовима.
Између другог и трећег сета Швјонтек је сатражила медицински тајм-аут, али изгледа да се радило о тежој повреди јер потом је одиграла још четири гема и морала да преда меч.
У борби за финале Казахстанка Елена Рибакина играће против Летонке Јелене Остапенко која је елиминисала Паулу Бадозу из Шпаније са 2:1.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.