Izvor: RTS, 18.Maj.2023, 06:10

Студентски центар дочекује Партизан у реванш мечу четвртфинала АБА лиге

Кошаркаши Партизана гости су тима Студентског Центра у другој утакмици четвртфинала АБА лиге у Подчорици. Дуел у дворани „Морача“ почиње у 19 часова а његов ток можете пратити на нашем порталу.
После изненађујуће победе Студентског центра са >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 84:83 у Београду црно-бели су пред приоритетом победе како би изборили и трећи одлучујући меч који им може донети пласман у наставак плеј оф серије.

И тренер Партизана Жељко Обрадовић је у изјавама нагласио да је пред црно-белим меч који значи бити или не бити.
Уколико успеју да дођу до изједначења у серији АБА лига је већ одредила да се трећи одлучујући меч игра у понедељак од 20 часова у Београду.
АБА лига одредила је и судије које ће делити правду у дворани "Морача". Судијску тројку предводиће хрватски арбитар Јосип Радојковић, а помагаће му Марио Мајкић из Словеније и Драган Поробић из Босне и Херцеговине. Сва тројица су веома често делила правду на Партизановим мечевима ове сезоне.
 
Утакмица Студентског центра и Партизана почиње у 19 часова а њен ток можете пратити на нашем порталу.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.