Izvor: RTS, 17.Maj.2023, 22:20

Милојевић: Након првог пенала утакмица је отишла нама у руке

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је након пласмана његове екипе у финале Купа Србије, да је утакмица после пенала који је реализовао Канга у 36. минуту отишла у руке "црвено-белих".
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << финале Купа Србије, пошто су вечерас у полуфиналу у Бачкој Тополи победили екипу ТСЦ резултатом 3:0.
"Иако је ТСЦ дозволио себи луксуз да одмори пар играча, правили су нам велики проблем на почетку. Има ту и тога да нисмо испоштовали неке захтеве, дистанце, имали смо среће да утакмице не оде у другом правцу. То је фудбал, дали смо гол из пенала и онда утакмице иде нама у руке. Нисмо могли да очекујемо бољи почетак, црвени за њих, други гол за нас и меч под нашом тоталном контролом. Тешко је у оваквом ритму, среда-недеља, њима је фокус на очувању другог места. Наших првих тридесет минута испод нивоа", истакао је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.