Izvor: RTS, 17.Maj.2023, 19:43

Медији: Рафаел Надал не игра на Ролан Гаросу

Шпански тенисер Рафаел Надал неће играти на Ролан Гаросу, пошто се још није опоравио од повреде кука, преноси Мундо депортиво.
Надал се повредио на мечу другог кола Аустралијан опена, а према првим прогнозама требало је да паузира шест недеља, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << али опоравак није прошао како је шпански тенисер очекивао.

Надал је ове сезоне због повреде пропустио мастерс турнире у Индијан Велсу, Мајамију, Монте Карлу, Мадриду и Риму, док није учествовао ни на турниру АТП серије 500 у Барселони.
Шпански медији наводе да ће Надал у четвртак 18. маја одржати конференцију за медије на којој ће званично саопштити да неће играти на Ролан Гаросу.
Надал је у каријери освојио 22 грен слем трофеја, а 14 пута је тријумфовао на Ролан Гаросу.
Прошле године у финалу Ролан Гароса победио је Норвежанина Каспера Руда 6:3, 6:3, 6:0.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.